Workshop Werkplezier + coaching

Wil jij weer met plezier aan het werk? Wil je ontdekken of deze baan nog wel bij je past, wat je verder nog zou kunnen, wat je competenties zijn en waar je van AAN gaat? Doe dan mee aan onze online workshop op 1 april (geen geintje) van 10:00 tot 13:00 uur én ontvang 2 coachgesprekken over een onderwerp naar keuze.Workshop Werkplezier + coaching

Hinke

"Ik was echt op zoek naar mezelf, en wilde genieten van de kleine dingen, maar ook ambitieus durven zijn en naar doelen toe kunnen werken. Anders Kan heeft bij mij echt deuren geopend."

Lotte

"Ik ben zo ontzettend gegroeid en echt tot bloei gekomen. Privé, maar ook zakelijk. Ik sta veel meer voor wie ik ben en wat ik wil, ik voel het en ik draag het uit. Ik geloof dat mijn persoonlijke ontwikkeling ook ontzettend bijdraagt aan het succes van mijn bedrijf."

Dagmar

"Ik maak mezelf nu meer verantwoordelijk voor hoe ik leef, wat ik doe en hoe ik me voel. Ik durf meer hulp te vragen en ook in mijn werk durf ik stappen te zetten. Ik ben echt veel meer gaan kijken naar wat ik kan veranderen zodat ik weer gelukkiger word!"