60% korting nog zolang geldig:

Tijd voor JOU - de cursus

Voor de ambitieuze, drukke carrièrevrouw en -moeder die meer rust in haar donder, ruimte in haar hoofd, en tijd voor haarzelf wil… zodat ze meer kan genieten van al het andere & het moois in haar leven.

De plek waar jij leert UIT je hoofd en IN je leven te komen, zodat je met meer rust, ruimte en tijd voor jou, weer de belangrijkste persoon in jouw leven (en daarmee ook bewust aanwezig in dat van anderen) kan zijn… 

Meld je aan en krijg vanaf 27 november 9 - 12 weken lang doorlopend:

➡️ korte (denk: 5, 10 of soms 20 minuten) & to the point video’s (ik weet het: jij hebt geen tijd om urenlang achter je laptop te zitten) op het web of in de app die je gaan helpen op dagelijkse basis stappen te zetten naar dat leven met meer rust, en ruimte om te genieten

➡️ zoveel mogelijk concrete, praktische opdrachten, die je vaak direct kunt uitvoeren

➡️ we duiken intern, dus wat zit er in jou aan gedachten en opvattingen waardoor je geen tijd/ruimte voor jezelf maakt/kunt maken (zodat dit in jouw voordeel gaat werken, in plaats van in je nadeel), én extern, wat zijn factoren in de buitenwereld waar je wel/geen invloed op hebt?

➡️ mijn persoonlijke tips, tricks, adviezen en hacks om voor jezelf op te komen, grenzen te stellen, te communiceren, voor jezelf te (blijven) zorgen in pittige tijden (is zeg maar mijn specialiteit, hahahuilen) en meer


"Mijn kijk op dingen is zo veranderd. Zo ben ik veel bewuster gaan leven. Ik probeer dicht bij mijzelf te blijven en me zo min mogelijk van anderen aan te trekken. Ik doe wat voor mij goed voelt en niet alleen wat van mij wordt verwacht. Ik denk positiever, voel mij krachtiger en geniet veel meer van de kleine dingen. Dank dank dank...."

Manon Santbergen

"Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eigen gedrag en patronen en zie nu waar ik mezelf tegen hield. Ik ben zo ontzettend gegroeid en echt tot bloei gekomen."

Lotte Nooij

"Ik heb onwijs veel geleerd. Jouw manier van vertellen en schrijven hebben ervoor gezorgd dat het ook echt binnen kwam en ik getriggerd werd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Ik kan wel zeggen dat jij mij echt hebt wakker geschud. Lieve Janne, BEDANKT!"

Nicky Römling