PRESENCE.

In deze (tijdelijk gratis) masterclass leer je dé formule voor drukke carrièrevrouwen & -moeders om vanaf vandáág aandachtiger te zijn in het hier en nu (MET rust in je donder).

Van altijd in je hoofd, als een kip zonder kop AANstaan en tóch afwezig zijn bij je geliefden en jezelf... ➡️ naar weer stilstaan bij jezelf en genieten van al het moois dat er in je leven is. Een aandachtige mama, partner, werk- of ondernemer zijn.

Ik weet het; dat voelt misschien nog ver weg. Want je hebt dan wel een rijk leven voor jezelf gecreëerd: een succesvolle carrière, huisje boompje beestje: je hebt het gevoel dat je er eigenlijk te weinig bij stilstaat. Te weinig in je opneemt. Te weinig ECHT erváárt. Het leven anno nu gaat snel, we worden continu overvraagd en de notificaties, mailtjes en appjes, to do's en planningen blijven maar komen.

In deze gloednieuwe en tijdelijk gratis masterclass gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om weer stil te kunnen staan, aandachtig en aanwezig bij alles waar je dol op bent, en je daardoor rustiger en gelukkiger te voelen.

In PRESENCE help ik je te verkennen hoe dit realiteit kan worden en je meer kan genieten van het mooie leven dat je hebt opgebouwd. Mega veel zin in!

In 1,5 uur ga je dit leren:

✔️ De formule om van Overweldigd naar Onverstoorbaar te gaan die iedere drukke carrièrevrouw of -moeder nodig heeft

✔️ De oorzaken dat je je niet present & aandachtig voelt

✔️ Waar je per direct mee mag kappen

✔️ Hoe je binnen enkele dagen meer ruimte in je hoofd, rust in je donder en tijd voor jezelf kunt creëren

De masterclass zal LIVE zijn, op donderdag 9 november van 12:00 tot 13:30 uur.

Ja, er komt een opname, nee, die zal niet onbeperkt beschikbaar zijn (max 3 dagen). Maak er dus wel ruimte voor in je agenda in die dagen.