Helaas is de kortingsactie afgelopen, je kunt je nog wel aanmelden voor het reguliere tarief

95% van de mensen weet niet meer waar die pauzeknop zit... | Manage je Mind

Tijdens vakantie, op je meditatiematje of onder de douche weet je het allemaal wel. Je herhaalt hele gesprekken en situaties in je hoofd en weet exáct hoe je had willen reageren: je wil een kalme, fijne moeder of vrouw zijn die met geduld om kan gaan met haar jengelende kind(eren) en chaotische partner. Je wil iemand zijn die met daadkracht kan handelen tijdens conflicten, en grenzen kan stellen wanneer haar manager voor de 20e keer vraagt of ze iets extra's op zich kan nemen (how about no?), of wanneer haar schoonouders weer eens een opvoedregel van haar willen negeren.

Maar in het moment zelf? Lukt het je dán ook? Wanneer de druk oploopt, je slaaptekort hebt, en stressvolle periodes onvermijdelijk zijn?

Doe mee met Manage je Mind - de 'Pauzeer - Plaats - Presenteer' editie. Ik leer je een nieuwe 3xP-methode (welke ik nooit eerder gedeeld heb!) om te dealen met situaties, mensen en keuzes op een manier die voor je werkt, en om te worden wie je wilt zijn.

In 4 weken leer je UIT je primaire reactie te komen, en veel bewuster te kiezen voor hoe je omgaat met dingen, hoe je handelt en hoe je bent... zodat je het leven kunt leiden op een manier die jij wil, i.p.v. jou overkomt.

Het begint allemaal bij het fundament van gedragsverandering: jouw brein en systeem leren begrijpen, zodat je daar invloed op kunt hebben en je de regie weer terugpakt.

Deze ronde krijg je niet alleen ruim 70% korting vanwege mijn podcastserie, maar óók 4 coachingcalls én een tijdelijke community met gelijkgestemden.

Een no-brainer. Of eigenlijk: bijna te belachelijk. Maar ik wil dat iederéén hier wat aan kan hebben 🙌🏽

  • 6 duidelijke video's zonder wollige taal, die je in 1,5 uur tijd bekeken kunt hebben (dus echt: ook voor jou is dit het goede moment.)
  • Krijg de unieke 3xP-tool die je niet alleen deze weken, maar levenslang kunt inzetten om bewuste & autonome keuzes te maken
  • Word maar liefst 4 weken begeleid in 4 groepscoachingcalls t.w.v. 600 euro
  • Direct toegang tot een tijdelijke community-omgeving met gelijkgestemden zodat je het niet alleen hoeft te doen én accountability hebt (yes, je gaat dit echt DOEN en niet alleen zéggen)
  • EN een invulbaar digitaal werkboek, zodat je direct aan de slag kunt om de regie over en rust in je hoofd terug te krijgen


"Tegen iedereen die twijfelt zou ik zeggen, doen! Waarom? Omdat het je heel veel inzichten oplevert voor de rest van je leven. Ik heb al een hoop gedaan aan persoonlijke ontwikkeling (cursus/boeken/podcasts) en loop al jaren bij de psycholoog (is ondertussen meer een coach geworden), maar tijdens deze training heb ik dingen geleerd die ik nog niet wist."

Naomi Fikse: "Deze training zorgt ervoor dat ik steviger in mijn schoenen sta en kalmer ben."

"Ik kijk er heel erg positief op terug. Voor mij was het pas in jouw/jullie cursus dat "het kwartje" viel. Alle schema's en andere oefeningen die ik in therapie (vóór manage je mind) had gedaan waren natuurlijk ook heel nuttig, maar pas met jouw verwoordingen snapte ik pas echt 1) dat mijn gedachten niet altijd de waarheid zijn en 2) dat ik zelf een (onwerkelijk) verhaal kon vergroten/verergeren met mijn gedachten én dat ik dus ook kon oefenen om dat níet te doen. Die les heeft me echt uit het laatste deel van mijn burn out geholpen, voor mijn gevoel. Super bedankt daarvoor!!"

A

"In de cursus heb ik geleerd om mijn gedachten en gevoelens beter te interpreteren, waardoor ik nu bewustere keuzes maak in hoe ik op situaties reageer en hoe ik zelf met een situatie om ga en wat mijn gedachten erbij zijn. Het zit hem vaak in de kleine alledaagse dingen waarbij ik nog vaak inzichten uit de cursus toepas om zo een betere versie van mezelf te zijn."

Esther

"MJM is duidelijk, informatief en erg praktisch. De opbouw van het programma vind ik erg helpend. Je gaat eerst tot de basis van je gedachten en dan rustig langs alles wat er aan vastzit. Eigenlijk heb ik aan de lopende band inzichten gehad over mijn gedachtegang en mijn gevoelens en reacties daarop. Het is een heel waardevol programma!"

Paulien Provoost