Kom uit je Comfortzone *Live dag* (26 april in Epe)

Dé *magische* dag waar jij je 'nieuwe leven' start: maar dan op een nuchtere wijze, zoals je van ons gewend bent. Durf je je verwachtingen los te laten, durf je de controle los te laten en je mee te laten nemen op reis in & met jezelf? Meer details volgen daarna in een e-mail :-)

Dit product is helaas uitverkochtKom uit je Comfortzone *Live dag* (26 ap...

E:

"Wauw, jongens, ik ben inderdaad helemaal door elkaar geschud, zoals Janne in de mail ook al had beloofd 😉 Maar echt. Ik had nooit verwacht dat er zo veel los zou komen, maar ik zat ook wel heel erg vast. Waar ik eerst steeds niet dacht te weten wat ik wilde, voelde ik vrijdagavond opeens haarscherp welke kant het op moet. Geen twijfel meer. En dat voelt supergoed."

J:

"Inmiddels is het 'nog meer een tijdje geleden' en ik merk dat ik er nog steeds van ga glunderen van binnen en buiten wanneer ik aan de livedag denk. Ik wil er een abonnement op, kan dat? 🤣 Nee even zonder gekkigheid, het was echt heel erg gaaf en echt een hele mooie aanvulling op het online programma! Vooral het voor mij letterlijk en figuurlijk mijn stem vinden en het kunnen en mogen 'zijn' waren echt zo spannend maar verademend. En wat was die lunch on fleek 😏 Bedankt allemaal voor deze mooie dag die me nog lang bij zal blijven! 🥰"

M:

"Ik denk ook nog steeds met veel plezier terug aan de livedag. Afgelopen dagen heb ik weer wat spannende dingen gedaan en dan voel ik meteen zoveel kracht. Bijzonder en ik denk daarbij aan hoe we daar als groep stonden! Ik vond het ook zo speciaal om met elkaar te zijn die dag. Het voelde alsof er ruimte was voor iedereen en ik voelde heel veel vertrouwen, terwijl ik jullie allemaal uiteraard nog niet kende. Echt super"