KOERS: Special MOMS Edition Van geleefd worden naar regie over je leven. 🔥

Kom van de gehaaste, automatische piloot af en word (weer) je happy zelf, de leuke moeder en partner die je wilt zijn, met rust in je hoofd en vervulling in je hart.

Nu met 800 euro korting en 3 maanden lang Janne als jouw coach, als stok achter de deur!KOERS: Special MOMS Edition Van geleefd...

Willeke Stroobach

"Na het volgen van een programma bij Anders Kan is alles op z'n plaats gevallen. Ik heb echt een shift gemaakt. Dit gun ik iedereen: twijfel niet over het programma. Want dat is echt waanzinnig goed."

Sabine Pieter

"Ik heb zoveel inzichten gekregen via jullie programma, ik ben eindelijk wakker geworden! Ik wil life changing stappen maken en heb een duidelijk doel, zonder jullie had ik dit nu niet bereikt. Jullie veranderen het leven van velen."

Jana van der Zeeuw

"Beste keus ooit. Ik vind het bizar, echt bijna onbeschrijflijk wat KOERS met en voor me heeft gedaan. Hell yeah dat ik KOERS aanraad aan andere vrouwen die op zo’n crossroad staan!"

Manon Santbergen

"Mijn kijk op dingen is zo veranderd. Zo ben ik veel bewuster gaan leven. Ik doe wat voor mij goed voelt en niet alleen wat van mij wordt verwacht. Ik voel mij krachtiger en geniet veel meer van de kleine dingen."